I am moving

January 08, 2014

Today aku pindah tempat. Pepagi lagi dah semangat berkemas nak pindah tempat baru. Yang lawaknya tu takdelah jauh manapun dari cubicle tengah untuk 2 orang ke cubicle sebelah untuk 4 orang. ngeh!ngeh!ngeh! bunyi macam jauh bebenor nak pindahnya.


Ini tempat lama aku... if u olls takde kat dalam ni maybe susah nak bayangkan pun coz nampak sama jer... dari sini akan nampak filling cabinet tu side backnya.


Ini tempat baru..bezanya kat sini is more privacy coz aku menghadap laluan, kat tempat lama laluan dibelakang aku. kat sini filling cabinet tu nampak front sidenya. Ini pandangan dari belakang tempat baru.


Ini pandangan dari sisi kat tempat baru aku. Nampak tak laluan tu yang kat sebelah kotak tu ler...filling cabinet tu dan disebalik tu tempat lama aku. HR & Admin dept. buat perubahan tempat supaya lebih tersusun untuk setiap unit. Aku suka dengan perubahan tempat terkini ni walaupun ada yang tak suka, tapi biasalah susah nak puaskan hati semua orang.

You Might Also Like

0 comments

Top Commenters

Shout Me