Wedding Invitation

September 09, 2013

Semalam Ahad 8.9.2013 aku pergi wedding kawan satu kampung. Dulu masa kecik-kecik rumah aku kat sebelah rumah kawan ni. Actually yang aku kawan adalah kakak pengantin. Aku panggil Angah Ita, dengan kakak dia yg Rohai pun aku kwn, abg dia Din pun aku kwn gak. bukanlah maknanya pengantin tu aku tak kawan hahhhaaa.... Maksud aku yg aku rapat adalah dgn kakak2 dan abg pengantin. Lagipun pengantin tu jauh beza umurnya dgn aku dia lebih rapat dgn adik aku. Tapi adik aku tak balik pulak time ni. Tapi bila dah sekampung tu satu familylah friends emak/abah we all pun friends ler...kekdahnya.

Seronok sangat dapat jumpa kengkawan lama kira mcm jejak kasihlah time ni. Tapi sayang aku tak pulak banyak bergambar almaklumlah majlis orang lagipun kawan lelaki takut pulak aku nak amik gambar takut bininya marah la pulok nanti.


Huda & Niza. Kawan sekampung yg pompuan.

Family yg pengantin pompuan ni sebenarnya ada kena mengena dgn my mother inlaws tapi masa ni they all tak datang coz ada komitmen lain. Nak dijadikan cerita pengantin lelaki tu adalah anak buah my father inlaws tapi side pengantin pompuan tak tahu. Next week kenduri side lelaki, they all nak surprisekan. Insyallah majlis next weektu  aku pun nak gi jugak. Sure side pengantin pompuan terkejut tgk ada muka aku lagi.

Angah Ita

My mother n the gang and my kids 

Rakan sebaya Liza


Rohai

Kak Ani datang dari Pinggiran Putra tu... Apalah yg mak aku rancak sgt borak tu





You Might Also Like

0 comments

Top Commenters

Shout Me