Open House lagi.... PKNNS punya

September 04, 2013

Makanan yang memula aku amik



Oleh kerana kita masih lagi di bulan Syawal walaupun dah hampir sampai ke penghujung, tapi jemputan open house masih ada lagi... Selasa 3 September Owner of the building pulak yang wat open house. kebetulan waktunya lunch hour. Memula plan nak gi lunch kat JJ jer...tapi survey menu mcm best je lagipun cuaca mendung tu yg keputusan makan kat open house jelah... open office yg betulnya hehheeeee...

Konsep open housenya santai je.. tapi meriah dengan gerai-gerai makanan yang disediakan. Tetamu yang hadirpun terasa dialu-alukan coz setiap gerai ada tukang sambutnya. 



Karaoke pun ada

Gerai "Cendol Songkok Tinggi" my favorite cendol


Ermmmm... rasanya inilah penutup open house yang aku pergi kot. Syawal pun dah nak berakhir beberapa hari jer..lagi.


You Might Also Like

0 comments

Top Commenters

Shout Me