Mohsin Chalet 3D2N Girls Day Out (Part 1)

September 13, 2013

Aku dua dari kiri. peace yo!
Dapat gak amik gambar dgn penyu for real.


This time aku nak citer pasal percutian bersama kawan-kawan office lama masa aku kerja kat Leighton Co. di Menara Multi Purpose KL . Walaupun aku dah tak kerja kat sana lagi tapi aku tetap keep in touch dgn beberapa orang kawan kat sana kira Buddies aku ler…kekdahnya. Sungguhpun holiday nih last year tapi masih segar lagi dalam ingatan aku. Tempat percutiannya Perhentian Island. Untuk pengetahuan Perhentian Island terbahagi kepada 2 pulau. Perhentian Island Kecil dan juga Perhentian Island Besar. Tapi yg aku pergi ni Perhentian Island kecil.

Yang organize holiday ni namanya Didie dialah yg rajin kumpulkan kengkawan dan contact-contact, email-email tanya sesiapa yg berminat. Price surelah yg reasonable thats whyler.. mendapat sambutan. Package yg we all amik tu 3Days 2Nights Fullboard Package to Mohsin Chalet, Long Beach, Pulau Perhentian Kecil. Rate: RM280 per person. Date: 28-30 April. Oleh kerana we all ramai maka sessuai amik accommodationnya Dorm. Yang pergi ni pun girls dewasa aje maka tak kisah sgtlah camne keadaannya. Bukanlah maknanya tak selesa pun takpe. Selesa tu penting cuma kalau bawak anak-anak tu kena perlu lebih memilih tahap keselesaannya itu.

Package is inclusive of; Speedboat transfer return from Kuala Besut Jetty; 2 nights stay at Mohsin Chalet (Dorm is attached with Aircon + bathroom,); 2 Breakfast, 1 Lunch, 2 Dinner, 1 Coffee Break; 1x snorkelling trip by boat inclusive snorkelling equipment + life jacket.

We all amik flight dari KL to KB coz majority preferred travel by flight. Flight ticket RM181. Hah! Kenapa Kota Baharu coz from KB to Kuala Besut Jetty adalah lebih dekat dari Airport kat KT. Tambah lagi RM50 (Return Airport Transfer) So all together Expenses: RM280 + RM181 + RM50.

Depart dari LCCT lebih kurang 1.30pm sampai KB 2.30pm. Dari KB Airport transfer dah sedia menunggu untuk ke Kuala Besut Jetty. 




 Girls day out will be continue. :-)


You Might Also Like

0 comments

Top Commenters

Shout Me